GO Blog | EF Blog
Cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură de la EF Education First
MenuFree Brochure

10 fotografii de vara care sa te inspire sa vizitezi lumea

10 fotografii de vara care sa te inspire sa vizitezi lumea

Să te relaxezi lângă piscină cu o carte, să vizitezi un oraș nou, să admiri obiectivele turistice și să petreci seri calde gustând bucătăria locală – cu siguranță toate aceste activități te duc cu gândul la vară. Elevii noștri din întreaga lume și-au petrecut lunile de vară învățând o limbă străină și descoperind viața din interiorul și din jurul campusurilor noastre globale.

Aruncă o privire la câteva fotografii, preferatele noastre din vara 2021 și îmbrățișează pofta de călătorie care poate începe să ți se strecoare pe sub piele și să te inspire să vezi puțin mai mult din lume.

1. Barcelona

View post on Instagram
 

Să fim sinceri, în ceea ce privește fundalurile renumite, Sagrada Familia din Barcelona este aproape de topul listei. Fie că îți place să explorezi cartierele variate și pline de viață ale unui oraș frumos, fie că dorești să îți petreci serile bucurându-te de soare pe plajă, Barcelona le are pe toate. În plus, este destul de greu să te plictisești de mâncărurile delicioase oferite de bucătăria spaniolă!

2. Londra

View post on Instagram
 

Dacă London Eye se află cât de cât în apropiere, este, desigur, obligatoriu să faci cel puțin câteva fotografii în fața roții. Dacă încă nu ai explorat capitala Angliei, pregătește-te pentru cumpărături din belșug, cafenele și baruri neobișnuite și o mulțime de restaurante la modă. Emblematicele uși colorate din Notting Hill reprezintă, de asemenea, un cadru perfect pentru un instantaneu grozav și – dacă ești mai degrabă gurmand – există nenumărate delicatese de încercat în Borough Market.

3. Nisa

View post on Instagram
 

Ce modalitate mai bună de a admira priveliștile frumoase ale Rivierei Franceze dacă nu în timp ce faci parasailing la Nisa? Acest oraș (și fotografia!) ilustrează cu adevărat acel sentiment de vară, cu ape albastre azurii și porțiuni lungi și pitorești de plajă. Ți-ar fi foarte dificil să faci fotografii nereușite pe aici – ia-ți prietenii, aranjează-i în fața aproape oricărui fundal și, sunt șanse mari să ai cer albastru, plaje cu nisip sau arhitectură în stil art deco pentru a crea scena ideală.

4. San Diego

View post on Instagram
 

Una dintre cele mai bune părți ale călătoriei în străinătate pentru a studia este să întâlnești noi prieteni din întreaga lume și să poți absolvi studiile cot la cot cu aceștia. Desigur, să te bucuri de soarele californian radiind deasupra capului tău nu strică. Te îndrepți spre plajă să prinzi valuri pentru surf după curs? Sună ca o zi de școală destul de reușită!

5. Santa Barbara

View post on Instagram
 

Mărginită cu palmieri și clădiri în stil mediteranean, fiecare zi petrecută în Santa Barbara se simte ca o vacanță. Ambianța relaxată, împreună cu plajele sale frumoase și natura pitorească, îl fac un loc minunat pentru a te reîncărca și a face un pas înapoi de la agitația cotidiană. În plus, îți oferă, de asemenea, oportunitatea perfectă de a încetini și a te bucura de micile plăceri – cum ar fi să te oprești pentru a îți exersa limba engleză cu localnici prietenoși.

6. New York

View post on Instagram
 

Vorbind de agitație, dacă o atmosferă plină de energie se potrivește mai mult cu ritmul tău rapid, New York este greu de egalat. Indiferent dacă ești sau nu un fan al sporturilor, a viziona un meci pe Yankee Stadium este un moment de neratat care îți va oferi cu adevărat oportunitatea să guști din acea plăcintă Big Apple – un cod pe care elevii noștri l-au descifrat în mod clar! De asemenea, nu uita să faci câteva fotografii!

7. Miami Beach

View post on Instagram
 

O fotografie pe plajă pare să declanșeze întotdeauna acea dorință arzătoare de a face bagajele și a sări într-un avion. Miami este practic un paradis pe plajă, indiferent dacă vrei să te relaxezi, să te plimbi, să mănânci sau să te antrenezi. De asemenea, orașul se întâmplă să fie un centru pentru artă și design, așa că există ceva pentru toată lumea și multe altele de descoperit.

8. Vancouver

View post on Instagram
 

Cauți un oraș care să ofere și o doză mare de aventură? Vancouver ar putea fi locul ideal pentru tine. Aceste fotografii ale studenților noștri care fac rafting în ape turbulente în Squamish sunt suficiente pentru a îți accelera pulsul! Acest lucru, combinat cu varietatea scenelor culinare și culturale ale orașului, vor umple inima oricărui călător cu entuziasm.

9. Toronto

View post on Instagram
 

Și dacă tot am vorbit de mâncare, descoperirea brutăriilor locale reprezintă întotdeauna un plan bun – iar rădăcinile franceze ale orașului Toronto cu siguranță îi oferă un avantaj când vine vorba de produse de patiserie. Un paradis pentru gurmanzi, o plimbare prin Toronto ar putea necesita ceva planificare, datorită spectrului foarte larg de oferte. Dar dacă degustarea tuturor mâncărurilor locale devine prea dificilă, poți oricând să faci o pauză într-unul dintre numeroasele parcuri verzi luxuriante ale orașului.

10. Malaga

View post on Instagram
 

Hoinăritul pe străzile pitorești din Malaga este un moment ce nu trebuie ratat. Fiind unul dintre cele mai străvechi orașe din lume, nu este de mirare că Malaga este un loc bogat în istorie și cultură. De la o arhitectură uluitoare la plaje însorite, acesta este un paradis de vară plin de localnici prietenoși și o bucătărie locală senzațională.

Descoperă lumea împreună cu noiAflă mai multe
Primește cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură în newsletterul GO Înscrie-te

Învață una din cele 10 limbi străine
în peste 50 de orașe de top

Află mai multe