GO Blog | EF Blog
Cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură de la EF Education First
MenuFree Brochure

10 comori ascunse din Santa Barbara

10 comori ascunse din Santa Barbara

Amplasat între orașele iconice de pe coasta de vest, San Francisco și Los Angeles, Santa Barbara este fratele mai mic din California – poate mai puțin vizitat, dar la fel de frumos. Profită la maximum de viața în oraș cu ajutorul ghidului nostru despre cele mai interesante comori ascunse din Santa Barbara.

1. The Sacred Space

The Sacred Space din Summerland este atât un tezaur de obiecte spirituale, cât și un frumos set de grădini, unde locurile pitorești de relaxare sunt înconjurate de statuete Buddha din piatră și de plante tropicale pașnice. Explorează magazinul plin de zeități, cristale, mobilier antic, artă și bijuterii sau fă o vizită pentru a savura un ceai de plante la amiază – acesta este un loc al armoniei și al spiritualității.

2. Troleul cu vinuri Santa Maria

California găzduiește unele dintre cele mai populare regiuni viticole din SUA, iar orașul Santa Barbara are o modalitate unică de a le prezenta vizitatorilor săi delicatesele locale. Urcați-vă la bordul unui troleibuz vechi în stil vintage pentru a vizita unele dintre cramele din Valea Santa Maria. Autobuzul circulă la sfârșit de săptămână în timpul lunilor de vară și te poți urca și coborî după bunul tău plac pentru a te bucura de întreaga zi și a-ți putea aranja propriul program de degustare de vinuri!

3. The Hitching Post

Fă un pas înapoi în timp și experimentează Vechiul Vest la The Hitching Post din micul oraș Casmalia, chiar la nord de Santa Barbara. După ce s-a deschis ca primul grătar din lemn de stejar din zonă în 1944, The Hitching Post a crescut în popularitate datorită vetrei de foc interioare alimentată cu lemn de stejar roșu indigen, folosit pentru a găti doar cele mai bune bucăți de carne. Clădirea are 120 de ani vechime, iar interioarele îi celebrează istoria, oferind vizitatorilor o masă delicioasă servită cu o porție mare din farmecul Vechiului Vest.

4. Parcul istoric de stat Chumash Painted Cave

Unul dintre parcurile mai mici din jurul Santa Barbara, Chumash Painted Cave State Historic Park nu este la fel de popular printre vizitatori, dar găzduiește frumoase picturi rupestre, despre care se crede că au peste 1.000 de ani vechime și au fost create cu mult înainte de ocuparea Californiei de către coloniștii europeni. Un set de gratii păzește intrarea și protejează aceste picturi istorice pentru a nu fi deteriorate, dar, deși nu poți intra în peștera propriu-zisă, poți avea totuși o vedere bună de acolo.

5. The Book Den

Unul dintre cele mai vechi magazine de cărți din California, The Book Den și-a extins reputația de când și-a deschis porțile pentru prima dată în 1902 ca fiind locul din Santa Barbara de unde îți alegi următoarea lectură. Aici vei găsi cele mai recente lansări și romane apreciate de critici, alături de exemplare rare, din tiraje epuizate și valoroase. Întregul perete din spate este dedicat poeziei și, dacă ești în căutarea unui suvenir sau a unui semn de carte unic, selecția de cărți poștale oferite este creată de artiști locali.

6. Muzeul de Artă Contemporană

Apel către toți iubitorii de cultură: odată ce ai explorat popularul Muzeu de Artă Santa Barbara, mergi la Muzeul de Artă Contemporană, chiar dacă este mai puțin vizitat. Fondat în 1976 ca spațiu alternativ pentru artă de către un grup de artiști comunitari, acest spațiu discret găzduiește între opt și zece expoziții în fiecare an, alături de o serie de evenimente speciale. Îl poți descoperi la etajul superior al centrului comercial Paseo Nuevo.

7. Sanctuarul Marin Național al Channel Islands

La aproximativ 20 de mile în larg de Santa Barbara, la Sanctuarul Marin Național al Channel Islands există o biodiversitate enormă ce poate reprezenta o adevărată țară a minunilor pentru orice explorator. Descoperă viața diversă și plină de culoare de sub valuri făcând snorkeling sau scufundări prin apele cristaline din jurul insulelor și rezervă o excursie cu caiacul pentru a explora Peștera Pictată. Aceste insule găzduiesc zone importante de reproducere a păsărilor marine și a leilor de mare și sunt vizitate de multe specii de balene și delfini.

8. OstrichLand SUA

De ce să mergi la super-populara grădina zoologică Santa Barbara când ai putea să faci o scurtă excursie în vestul orașului și să vizitezi o fermă imensă, care găzduiește peste 100 de struți și păsări emu? La OstrichLand poți cumpăra boluri cu mâncare și poți hrăni păsările mari, poți vedea puii născuți în timpul verii și poți urmări aceste creaturi incredibile bucurându-se de padocurile lor mari. Ferma a inspirat chiar și un episod din The Simpsons!

9. Piscine Red Rock

Munții Santa Ynez, găurile naturale de înot care s-au format de-a lungul râului Santa Ynez sunt o modalitate populară pentru localnici de a se relaxa și de a se răcori în căldura soarelui din California. Urmează traseul Red Rock pentru a ajunge la piscinele mai mari și mergi puțin mai sus pe râu, pentru a găsi mai multe locuri izolate pentru a face o baie. Ce mai aștepți? Împachetează-ți costumul de baie și pornește acolo cu prietenii tăi.

10. Apus de soare la Butterfly Beach

Una dintre puținele plaje din Santa Barbara orientate spre vest (majoritatea fiind orientate spre sud), Butterfly Beach este unul dintre cele mai bune locuri din zonă pentru a surprinde apusul auriu californian. Așează-te pe nisip și vezi cum cerul transformă acele nuanțe portocalii clasice sau mergi la o plimbare romantică de-a lungul apei în amurg.

Descoperă aceste comori ascunse în timp ce studiezi limba engleză cu EFAflă mai multe
Primește cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură în newsletterul GO Înscrie-te

Descoperă lumea și studiază o limbă în străinătate

Află mai multe