Teste Gratuite de Limbă

Verifică-ți nivelul pentru opt limbi străine. Primești rezultatele în câteva minute.

Înțelege nivelul tău de limbă

Folosește testele noastre rapide de limbă pentru a-ți da seama de nivelul tău în toate limbile pe care le înveți. Fiecare test îți va lua mai puțin de 15 minute.

- Evaluează-ți obiectiv nivelul de limbă

- Testează-te în până la opt limbi străine

- Primești rezultatele instantaneu

Întrebări frecvente

Testele lingvistice sunt instrumente folosite pentru a măsura nivelul de cunoaștere al unei limbi pe care o înveți. Există diverse categorii de teste lingvistice, inclusiv teste de competență generală, teste de admitere înaintea unui curs de limbă și teste finale la absolvirea unui curs.

Testele lingvistice pot evalua, de asemenea, diverse abilități, inclusiv înțelegerea orală, citirea, exprimarea orală, scrisul, vocabularul și gramatica.

Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi sau CEFR definește șase niveluri largi de limbă bazate pe un set de afirmații despre ce poți face la fiecare nivel. CEFR este cel mai întâlnit punct de referință pentru nivelurile de limbă folosit în Europa.

Poți afla nivelul tău CEFR într-o anumită limbă susținând un test de limbă care este aliniat la CEFR. Scorul tău la acel test va fi dat în termenii nivelurilor CEFR A1, A2, B1, B2, C1 și C2.

Testele de limbă sunt mai mult sau mai puțin precise în funcție de o serie de factori: designul testului, durata, gradul de îndeplinire a cerințelor și nivelul de atenție al celui care susține testul.

Nivelul de acuratețe pe care îl dorești de la un test de limbă depinde de ce intenționezi să faci cu scorul tău. Universitățile care iau decizii de admitere tind să ceară teste de limbă foarte precise, precum TOEFL sau IELTS. O persoană care studiază limbi străine poate dori doar să-și facă o idee despre nivelul de limbă pentru a ști dacă progresează. Pentru acest scop, este mai bine să susții un test care măsoară progresul prin curriculumul pe care îl urmezi.

Cel mai bun mod de a te pregăti pentru un test de limbă este să îți îmbunătățești abilitățile lingvistice. Testele generale de limbă cu miză mică nu necesită o pregătire mai specifică. Însă, dacă vei plăti pentru a susține un examen de limbă cu miză mare, s-ar putea să vrei să urmezi un curs de pregătire pentru a obține scorul maxim din prima încercare. Cursurile de pregătire pentru testele de limbă durează de obicei de la 8 la 12 săptămâni.

Despre EF

În fruntea inovației în formarea lingvistică, din 1965.

55+ ani

Experiență în cursuri de limbă în străinătate

600+

Școli și birouri EF

100+

Țări cu prezență EF