Înapoi la toate testele

Test de coreeană

Test gratuit de coreeană de 15 minute. Rezultate imediate.

Test de nivel pentru coreeană

Acest test rapid de coreeană îți estimează nivelul de la începător până la avansat. Se concentrează pe abilitățile tale generale de comunicare în coreeană, nu pe vocabular sau gramatică. Indiferent dacă ai studiat coreeana o vreme sau abia începi, acest test îți poate oferi o perspectivă asupra nivelului tău actual în ceea ce privește limba coreeană.

- Test rapid de coreeană. Rezultate imediate.

- Verifică-ți nivelul de la începător până la avansat

- Împărtășește scorul cu prietenii.

Susține testul

Înțelegerea nivelul tău de coreeană

Să dai un test de coreeană este doar una dintre metodele de a-ți măsura nivelul de coreeană. Dacă studiezi activ limba coreeană, vei observa că înveți să spui lucruri noi și că începi să înțelegi mai mult din limbă pe măsură ce trec săptămânile. Când urmezi un curs de coreeană, vei avansa și prin nivelurile cursului, ceea ce îți dă un sentiment de progres. Pe măsură ce studiezi, nivelul tău de coreeană se va îmbunătăți. Dacă te testezi din când vei putea urmări evoluția abilităților tale.

Ești gata să dai testul la coreeană?

O să răspunzi la întrebări cu variante multiple de răspuns

Rezervă-ți 15 minute fără întreruperi

Găsește un loc liniștit unde te poți concentra

Te rugăm să completezi câteva detalii

Despre EF

În fruntea inovației în formarea lingvistică, din 1965.

55+ ani

Experiență în cursuri de limbă în străinătate

600+

Școli și birouri EF

100+

Țări cu prezență EF

Întrebări frecvente

Susținerea unui test de coreeană online gratuit este cea mai rapidă metodă de a-ți verifica nivelul de coreeană. Pentru o evaluare mai completă, te poți înscrie și la un examen de coreeană cu plată, sau poți găsi pe cineva care vorbește bine coreeana și să îi ceri un feedback legat de nivelul tău. Totuși, dacă nu este un profesor, va putea să îți dea doar o idee generală. Mai mult, dacă te înscrii la un curs de coreeană, vei da un test de nivel pentru a fi încadrat corespunzător.

Deși susținerea unui test de coreeană este metoda cea mai comună, există diferite moduri de a-ți măsura nivelul în coreeană. Dacă înveți limba coreeană în mod activ, poți ține un jurnal de învățare care să te ajute să-ți urmărești progresul în timp. De asemenea, poți folosi schema de autoevaluate a CEFR în ceea ce privește abilitățile tale în limba coreeană. Grilele de autoevaluare CEFR sunt aplicabile oricărei limbi pe care îl înveți.

Cel mai important lucru atunci când îți evaluezi nivelul de coreeană este ce poți face cu abilitățile tale lingvistice. Pentru asta, CEFR poate fi un instrument util deoarece are o listă cu diferite lucruri pe care le poți face la fiecare nivel de competență, dar poți să-ți faci și propria listă. La urma urmei, cel mai important lucru este ce vrei să faci în limba coreeană. Dacă scopul tău este să călătorești în Coreea, ai nevoie de alte abilități lingvistice decât dacă scopul tău este să lucrezi ca traducător sau să te uiți la emisiuni TV coreene. Toate acestea sunt scopuri valide care necesită diferite seturi de abilități lingvistice în coreeană.

Depinde de nevoile tale, dar cel mai recunoscut examen de coreeană este TOPIK, care este administrat de Ministerul Educației din Coreea. Acesta are două niveluri, fiecare dintre ele trebuie să fie susținut separat. KLPT și KEPF sunt alte examene de limbă coreeană pe care le-ai putea lua în considerare. Toate aceste teste sunt lungi și contra cost. Ele sunt cea mai bună alegere dacă ai nevoie de un certificat oficial, dar dacă vrei doar să-ți faci o idee despre nivelul tău de coreeană, s-ar putea să fie prea mult. Cel mai bun examen în acest caz ar putea fi un test de coreeană gratuit online sau un test de plasament înainte de un curs de coreeană.