Înapoi la toate testele

Test de limba chineză mandarină

Test gratuit de chineză mandarină de 15 minute. Rezultate imediate.

Test de nivel pentru chineza mandarină

Acest test scurt de limba chineză mandarină estimează nivelul tău de la începător la avansat, analizând abilitățile tale reale de a vorbi chineza, mai degrabă decât gramatica sau vocabularul.

- Test rapid de mandarină. Rezultate instant.

- Verifică-ți nivelul de la începător la avansat

- Împărtășește rezultatul tău cu prietenii.

Susține testul

Înțelegerea nivelului tău de limba chineză mandarină

E important să iei în considerare obiectivele tale când încerci să-ți înțelegi nivelul de chineză. Deși susținerea unui test sau două de mandarină poate fi un reper util, în final, ceea ce contează este ceea ce vrei să poți face în mandarină. Vrei să călătorești în China? Să studiezi la universitate? Să lucrezi în chineză? Pe lângă faptul că îți recomandăm să dai acest test, te sfătuim să faci o listă cu lucrurile pe care vrei să le înveți în chineză și să folosești acea listă pentru a-ți evalua progresul propriu către acele obiective.

Ești gata să dai testul de chineză mandarină?

O să răspunzi la întrebări cu variante multiple de răspuns

Rezervă-ți 15 minute fără întreruperi

Găsește un loc liniștit unde te poți concentra

Te rugăm să completezi câteva detalii

Despre EF

În fruntea inovației în formarea lingvistică, din 1965.

55+ ani

Experiență în cursuri de limbă în străinătate

600+

Școli și birouri EF

100+

Țări cu prezență EF

Întrebări frecvente

Poți găsi o varietate de teste și quiz-uri gratuite online de limba chineză mandarină pentru a-ți verifica nivelul instantaneu. Aceste teste pot fi mai axate pe gramatică, vocabular, recunoașterea caracterelor sau alte abilități specifice limbii chineze. De asemenea, pot fi quiz-uri generale menite să testeze comunicarea din viața de zi cu zi. Poate fi util să dai mai multe teste de mandarină pentru a-ți compara scorurile la diferite tipuri de evaluări și pentru a identifica punctele tari și punctele slabe.

Cel mai recunoscut examen de limba chineză mandarină este HSK. Sunt șase niveluri de examen, de la HSK 1 (începător) la HSK 6 (avansat). Fiecare este un examen separat pentru care va trebui să te înscrii și să plătești. Dacă intenționezi să studiezi în străinătate în China sau ai nevoie de un certificat oficial de mandarină pentru muncă, HSK este cea mai bună alegere. Totuși, dacă doar cauți un mod gratuit de a-ți verifica nivelul, un test online de chineză este o opțiune mai flexibilă.

Să dai un test de limba chineză mandarină online este una dintre cele mai rapide metode de a-ți face o idee generală despre nivelul tău de mandarină. Poți să-ți evaluezi nivelul și în funcție de cursul pe care l-ai terminat la o școală de limbi străine, sau de manualul pe care îl folosești în prezent la clasă. Dacă te gândești la un curs de chineză, va exista un test de plasament înainte de începerea lecțiilor, pentru a te asigura că studiezi cu grupul potrivit. Acest lucru te va ajuta să-ți identifici nivelul de mandarină.

Vei avea nevoie de cel puțin un nivel B2 în chineză pentru a putea funcționa eficient la locul de muncă, deși există unele excepții. De exemplu, dacă ai un nivel B2 la chineza vorbită, dar un nivel mai scăzut la chineza scrisă, în funcție de ce rol ai la locul de muncă, stăpânirea limbii scrise poate fi mai mult sau mai puțin esențială. Cu toate acestea, este puțin probabil să poți lucra în totalitate în limba chineză mandarină fără un minim nivel B2 atât la limba vorbită, cât și la cea scrisă.