Înapoi la toate testele

Test de engleză

Test de engleză gratuit de 15 minute. Rezultate imediate.

Test de nivel limba engleză

Acest test scurt pentru limba engleză estimează nivelul tău de la începător la avansat. Nu este un test de gramatică engleză, ci o evaluare a abilităților tale de limba engleză din viața de zi cu zi. Vei primi rezultatele imediat.

- Test rapid în limba engleză. Rezultate instantanee.

- Verifică nivelul de la începător la avansat

- Împărtășește rezultatul cu prietenii

Susține testul

Înțelegerea nivelului tău de engleză

Susținerea unui test de engleză poate fi un mod util de a-ți măsura nivelul de engleză, dar cea mai importantă întrebare este ce poți face cu engleza ta. Este engleza ta suficient de bună pentru călătorii? Ai putea studia în străinătate? Ce părți ale jobului tău ar putea prezenta cele mai mari provocări în limba engleză? Aceste întrebări depășesc sfera unui scurt test de engleză; consilierii noștri pot organiza o evaluare mai complexă a abilităților tale de engleză în cazul în care ai nevoie de una.

Ești gata să dai testul de engleză?

O să răspunzi la întrebări cu variante multiple de răspuns

Rezervă-ți 15 minute fără întreruperi

Găsește un loc liniștit unde te poți concentra

Te rugăm să completezi câteva detalii

Despre EF

În fruntea inovației în formarea lingvistică, din 1965.

55+ ani

Experiență în cursuri de limbă în străinătate

600+

Școli și birouri EF

100+

Țări cu prezență EF

Întrebări frecvente

Testele de engleză sunt concepute pentru a-ți verifica nivelul de engleză. Dacă ești în căutarea unei idei generale despre nivelul tău, un test online de engleză e o opțiune bună. Dacă vrei o evaluare mai exactă, poți da un test de engleză plătit precum TOEFL sau IELTS, un test online gratuit precum EF SET, sau poți aranja un interviu față în față cu un profesor de engleză calificat.

Cei mai mulți oameni sunt familiarizați cu nivelurile de engleză începători, intermediari și avansați. Pe scara CEFR, aceste niveluri corespund aproximativ cu A, B și C. La un nivel de începător în engleză, poți discuta cu diverși oameni despre subiecte familiare, de zi cu zi. Un nivel de începător este suficient pentru a călători în străinătate. La un nivel intermediar de engleză, poți vorbi despre subiecte mai complexe și să justifici diferite puncte de vedere. Multe locuri de muncă necesită un nivel intermediar de engleză. La un nivel avansat, poți face aproape orice în engleză relaxat și cu încredere.

Cel mai bun test de engleză e acela care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Dacă aplici la o universitate anume în străinătate, cel mai bun test de engleză pentru tine va fi cel pe care îl acceptă universitatea, de obicei TOEFL sau IELTS, dar uneori și alte examene care ar putea fi mai ieftine sau mai accesibile pentru tine. Dacă vrei să îți evidențiezi abilitățile de engleză în CV, un certificat de engleză gratuit, cum ar fi Certificatul EF SET, este probabil cel mai bun test de engleză pentru tine.

Testele de engleză sunt utile pentru a-ți evalua nivelul de cunoștințe, dar nu spun totul. Cea mai importantă măsură a nivelului tău de engleză este dacă poți sau nu să faci ceea ce îți dorești în engleză. Să găsești oportunități de a-ți folosi engleza și, acolo unde e posibil, să primești feedback este un mod bun de a-ți măsura progresul în timp. Dacă te chinui să îți atingi obiectivele, indiferent de rezultatele testelor de engleză, probabil că e momentul să investești niște timp și energie în îmbunătățirea englezei tale.