Cursuri pentru elevi

Transformați lumea în sala dvs. de clasă! Încurajați învățarea limbilor prin imersiunea culturală și ajutăți elevii să descopere o nouă limbă în străinătate. Contactați chiar astăzi un consilier de studii EF și noi vă vom ghida în coordonarea unei excursii de grup în străinătate la o școală EF sau vă vom sprijini în planificarea unei călătorii personalizate pentru elevii dumneavoastră.

Călătoriți în străinătate alături de elevii dumeavoastră

Descoperiți experiențe noi alături de elevii dumneavoastră, oferindu-le oportunitatea de a învăța o limbă străină într-o țară în care este vorbită nativ. Alegeți una dintre cele peste 50 de destinații din întreaga lume și începeți o călătorie de învățare și explorare într-o excursie de grup EF în străinătate.

Obțineți mai multe informații

Călătorii individuale personalizate

Stimulați dorința de aventură a elevilor dumneavoastră încurajându-i să călătorească independent la un curs de limbă în străinătate. Ei vor avea oportunitatea să trăiască și să învețe în una dintre cele mai căutate destinații din lume, accelerându-și dezvoltarea fluenței lingvistice și pregătindu-se pentru o carieră internațională.

Aflați mai multe