Despre noi

Experiență, calitate și inovație din 1965. De peste 50 de ani, EF a fost condusă de misiunea de a deschide lumea prin educație; o misiune mai relevantă acum ca niciodată. Fiind cea mai mare companie de educație privată din lume, programele noastre flexibile transformă abilitățile lingvistice ale cursanților, încrederea în sine și conștientizarea culturală, transformându-le visele realitate.

Deschidem lumea prin educație

Metoda EF este simplă și eficientă: personalizăm programul conform obiectivelor și nevoilor dvs., accelerându-vă progresul. Garantăm abilități lingvistice durabile, indiferent de nivelul de început sau limbă maternă. Cu profesori experimentați, ore interactive, tehnologie asistată, sesiuni de proiect și imersiune în viața reală, veți avansa rapid. Standardele noastre de excelență sunt recunoscute global, fiind acreditate de organizații precum British Council, EAQUALS și ACCET.

Rețeaua noastră de cercetare

EF colaborează cu universități de top pentru a îmbunătăți în mod fundamental modul în care cursanții învață limbi străine. NCercetătorii din rețea explorează avansurile în lingvistică, pedagogie, tehnologie, evaluare și imersiune culturală. Ne implicăm în cercetare și inovare pentru a contura viitorul învățării limbilor străine.

Membrii rețelei de cercetare EF includ:

  • University of Cambridge

  • Peking University

  • EF EdTech

Programe de studiu în străinătate EF

EF oferă o gamă largă de programe de studii în străinătate, de la călătorii în grup și cursuri de limbi străine flexibile până la programe academice pe termen lung pentru a obține fluență. Învață o limbă în străinătate într-un grup all-inclusive condus de un lider EF sau la un curs de limbă individual în străinătate. Fă-ți amintiri de-a lungul vieții cu noi prieteni din întreaga lume în timp ce înveți o limbă și descoperi o nouă cultură cu EF.

Comandați o broșură gratuită

EF Pro Cycling

În 2018, EF a intrat pe tărâmul ciclismului profesionist prin achiziționarea echipei UCI WorldTour – unind 30 de cicliști EF reprezentând 15 naționalități. În 2022, pe lângă echipa noastră masculină, EF va deveni sponsorul principal al celei mai longevive echipe profesioniste de ciclism feminin din America de Nord. Echipa noastră feminină se va numi EF Education-TIBCO-SVB. Cel mai important, contribuim la stabilirea standardului de remunerare pentru partea feminină a sportului, plătind fiecăruia dintre cicliștii noștri cu normă întreagă același salariu minim al unui om profesionist de nivel înalt WorldTour.

EF și Olimpiadele

Prietenie. Excelență. Respect. Acestea sunt valorile fundamentale ale Mișcării Olimpice. De când baronul Pierre de Coubertin a fondat Jocurile Olimpice moderne, Comitetul Olimpic Internațional a încurajat tinerii și adulții să lucreze pentru o lume mai bună și mai pașnică. Aceasta este o misiune pe care o înțelegem bine la EF. Din 1988, EF a colaborat cu Jocurile Olimpice pentru a proiecta și furniza o serie de soluții educaționale care promovează înțelegerea și conexiunea la Jocurile Olimpice și Paralimpice. Am oferit voluntarilor teste lingvistice online, am conceput programe digitale despre sport și găzduire olimpică pentru studenți și am predat abilități lingvistice profesionale comitetelor de organizare.

Parteneriatele noastre

Suntem onorați să fim numiți furnizorul de încredere de instruire lingvistică și educațională pentru Jocurile Olimpice, trecute și viitoare.

  • Tokyo 2020 Official Partner for Language Training Services

  • Official Education Services Sponsor to the PyeongChang 2018 Olympic Winter Games

  • Official Language Services Supplier to the Rio de Janeiro 2016 Summer Games

  • Official Supplier of Language Programs of the 2014 Sochi Winter Olympic Games

  • Official Language Training Services Supplier of the Beijing 2008 Olympic Games

  • Official Language School of the Seoul 1988 Summer Olympics