Călătorii individuale

Stimulați progresul în învățarea limbilor prin imersiune culturală, ajutându-vă elevii să-și dezvolte competențele lingvistice în străinătate. Elevii dvs. pot călători independent la un curs de limbă cu durată flexibilă în străinătate, de la 2 săptămâni până la 1 an, începând cu orice zi de luni. La campusurile noastre lingvistice internaționale acreditate EF, ei vor întâlni cursanți din peste 100 de țări diferite și vor face progrese rapide – de la conversații pline de viață la cursuri și activități sociale dinamice.

Alegeți cursul perfect pentru elevii dumneavoastră

Elevii dvs. vor face progrese lingvistice garantate cu metoda noastră inovatoare de învățare care combină lecțiile din clasă, instrumente interactive și imersiune culturală.

Învățare prin imersiune

Programele EF de studii în străinătate oferă o experiență profundă în descoperirea limbii și a culturii locale, cu un impact semnificativ asupra vieții. Elevii tăi își vor îmbunătăți abilitățile lingvistice explorând destinația alături de noi prieteni. Un program de imersiune lingvistică este cea mai eficientă modalitate de a învăța o limbă străină, fie că își exersează abilitățile la masă cu familia gazdă sau în timp ce descoperă reperele locale.

Contactați-ne

EF all the way

Organizăm o experiență completă ce include lecții de limbă, transport, cazare și activități.

Suport

Personalul EF împărtășește o dedicare pentru a ne asigura că elevii se simt ca acasă în timpul călătoriei în străinătate. Indiferent dacă au nevoie de sfaturi prietenoase, asistență în planificarea activităților de weekend sau indicații către centrul orașului, ușa biroului lor este mereu deschisă.

Cazare

Avem diverse opțiuni de cazare pentru a permite elevilor dvs. să se integreze în cultura locală. Fie că optează să stea cu una dintre familiile noastre gazdă sau să locuiască în campus, aceștia vor avea parte de confort și calitate în experiența lor de cazare.

Mese

Fie că savurați o masă alături de familia gazdă locală sau luați masa în cantina noastră din campus, Crave Kitchen, veți putea gusta din deliciile bucătăriei locale.

Activități pline de acțiune

Echipa noastră de coordonatori de activități din campus organizează o varietate de evenimente, excursii locale, excursii de weekend, vizite la atracții culturale, seri de film și multe altele, pentru a ne asigura că elevii au parte de o experiență completă.

Aranjamente de călătorie

Biroul de transport EF vă poate ajuta să rezervați zborurile cu conexiuni convenabile la prețuri competitive.

Transfer la aeroport

Echipa noastră de transferuri te va aștepta la sosire și va fi gata să te ducă înapoi la aeroport în momentul plecării tale.

Vize

Suntem experți în vize. În cazul în care dvs. și elevii dvs. aveți nevoie de viză pentru călătorie, vă vom ajuta la fiecare pas.

Destinațiile noastre

Alegeți destinația de studiu în străinătate pentru a afla mai multe despre oraș și școală.