Comunitatea ta globală de predare

EF Teacher Zone se dedică sprijinirii profesorilor de limbi străine, oferind instruire și instrumente inovatoare care fac învățarea unei limbi mai distractivă și mai eficace. Luați parte la comunitatea noastră de profesori din întreaga lume care s-au dedicat instruirii continue în educația lingvistică. Angrenați cursanții și dezvoltați-vă abilitățile de predare cu materialele noastre didactice gratuite.

Events

Dezvoltați-vă abilitățile de predare

Participați la un curs EF de formare pentru profesori în străinătate, finalizați seria noastră de webinarii gratuite și obțineți Certificatul EF de Dezvoltare a Profesorilor EF sau îmbunătățiți-vă abilitățile lingvistice într-unul dintre campusurile lingvistice EF pentru profesioniști.

Aflați mai multe

Excursii pentru elevi

Încurajați-vă elevii să studieze în străinătate sau lăsați-ne să vă ajutăm să coordonați o tabără de grup EF pentru întreaga clasă la unul dintre cele 50 de campusuri lingvistice internaționale EF din întreaga lume.

Aflați mai multe

Blog pentru profesori

Fiți la curent cu cele mai relevante subiecte din educația lingvistică modernă și obțineți sfaturi practice și idei inovatoare pentru clasă și nu numai.

Cițiți articolele de pe blog

Cariere didactice

Doriți să vă alăturați echipei internaționale de profesori EF? Explorați oportunitățile noastre de carieră de predare și administrație academică pe termen scurt și lung din întreaga lume.

Angajare la EF