Călătorie de grup

Descoperiți lumea alături de elevii dumneavoastră. Stimulați învățarea limbilor prin imersiune culturală, ajutându-vă elevii să studieze o limbă în străinătate. Contactați un consilier de studii EF și vă vom ghida în organizarea unei excursii de grup EF în străinătate sau vă vom ajuta să planificați călătorii personalizate pentru elevii dumneavoastră.

Planificați o excursie de grup

Organizăm o experiență completă pentru dvs. și elevii dvs. - inclusiv lecții de limbă, transport, cazare și activități.

Course leader

Un lider EF experimentat va fi alături de dvs. pentru a vă sprijini pe toată durata călătoriei. Veți avea întotdeauna la dispoziție un însoțitor prietenos pregătit să răspundă la orice întrebare și să vă arate atracțiile specifice destinației alese.

Activități pline de acțiune

Echipa noastră de coordonatori de activități din campus organizează o varietate de evenimente, excursii locale, excursii de weekend, vizite la atracții culturale, seri de film și multe altele, pentru a ne asigura că aveți parte de o experiență memorabilă.

Mese

Fie că savurați o masă alături de familia gazdă locală sau luați masa în cantina noastră din campus, Crave Kitchen, veți putea gusta din deliciile bucătăriei locale.

Cazare

După încheierea lecțiilor pentru ziua respectivă, este important să vă simți confortabil și relaxați în locul pe care îl numiți acasă. Oferim diverse opțiuni pentru a trăi experiența unei vieți ca un localnic în timpul șederii în străinătate.

Zboruri

Departamentul de transport EF va rezerva cu siguranță zboruri ce au conexiuni convenabile la prețuri competitive.

Transfer de la aeroport

Echipa noastră de transferuri vă va aștepta la sosire și va fi gata să vă ducă înapoi la aeroport în momentul plecării grupului.

Viză

Suntem experți în vize. În cazul în care dvs. și elevii dvs. aveți nevoie de viză, vă vom ajuta la fiecare pas.

Alegeți cursul perfect pentru elevii dumneavoastră

Progresele lingvistice ale elevilor dvs. sunt garantate cu metoda noastră inovatoare de învățare, care integrează lecțiile din clasă, instrumente interactive și imersiune culturală.

Beneficii pentru dumneavoastră

Extindeți-vă sala de clasă punând în practică curriculumul dvs. într-un mediu internațional de învățare. Aceasta este o oportunitate de a arăta elevilor cum limba și cultura se îmbină într-un mod autentic, fie că este vorba de o excursie la un muzeu, o plimbare în parc, un tur al arhitecturii istorice sau o vizită la o piață locală. Încurajați elevii să fie deschiși către noi experiențe, culturi diferite și un univers al posibilităților. Bucurați-vă de o călătorie gratuită în străinătate, cu experiențe culturale autentice. Costul participării dumneavoastră ca lider de grup este acoperit de noi. Această experiență unică de predare vă oferă oportunitatea de a observa metodele de predare EF, în timp ce împărtășiți cele mai bune practici cu profesorii noștri experimentați.

Contactați-ne

Destinațiile noastre

Alegeți destinația de studiu în străinătate pentru a afla mai multe despre oraș și campusul nostru.