Pregătire & Dezvoltare

Misiunea EF este să sprijine educatori în dezvoltarea abilităților lor de predare și să promoveze în mod constant standardele înalte în domeniul educației lingvistice. Descoperiți variatele noastre opțiuni de cursuri, concepute pentru a îmbunătăți competențele profesorilor indiferent de vârstă sau nivel de experiență.

Webinarii gratuite

Obțineți Certificatul EF Teacher Development participând la șase webinarii gratuite de o oră susținute de vorbitori inspiraționali și beneficiați de un curriculum actualizat conform celor mai recente cercetări din domeniul educației.

Aflați mai multe

Cursuri de formare a profesorilor

Explorați lumea și perfecționați-vă abilitățile de predare cu ajutorul unui curs de formare pentru profesori EF în una dintre destinațiile noastre de top. Alegeți între cursuri mai scurte, de la o săptămână până la patru, sau obțineți o calificare formală pentru a deveni profesor de engleză ca a doua limbă participând la cursul nostru CELTA.

Cursuri de formare a cadrelor didactice

Cursuri lingvistice în străinătate pentru adulți

Realizați-vă obiectivele lingvistice participând la un curs de limbă EF în străinătate. Începeți cursurile în fiecare zi de luni la campusurile EF pentru profesioniști din întreaga lume și personalizați-le pentru a se adapta intensității și programului dorit.

Contactați-ne