GO Blog | EF Blog
Cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură de la EF Education First
MenuFree Brochure

10 comori ascunse din Los Angeles

10 comori ascunse din Los Angeles

Los Angeles este plin de simboluri; de la Semnul Hollywood și Observatorul Griffith sus pe dealuri, până la Hollywood Walk of Fame din oraș și Venice Beach de lângă mare. Dar există mult mai multe avantaje în a trăi în LA decât a observa repere celebre. Iată câteva dintre locurile noastre de top, mai puțin cunoscute, pentru a te ajuta să explorezi Orașul Îngerilor ca un localnic.

1. Relaxează-te pe (un fel de) plaje secrete

LA este o metropolă mare de coastă, cu o mulțime de plaje grozave din care să alegi. În Malibu, plajele Escondido și Carbon sunt adesea mai liniștite decât altele, deoarece sunt înconjurate de conace de miliarde de dolari și arată ca plaje private (dar nu sunt!). Victoria Beach chiar la sud de populara Laguna Beach și Sunset Beach din Orange County sunt, de asemenea, opțiuni excelente.

2. Fă o drumeție în golfuri ascunse

Ascuns de Rancho Palos Verdes, Sacred Cove este un golf binecuvântat de o frumusețe naturală și este înconjurat de unele dintre stâncile aurii dramatice ale Californiei. Fă o drumeție urmând traseul Abalone Cove Shoreline și bucură-te de priveliștile de coastă înainte de a coborî spre golf, unde o mică plajă stâncoasă este mărginită de formațiuni stâncoase incredibile și bazine de maree.

3. Fă o excursie la The Last Bookstore

Apel către toți șoarecii de bibliotecă, cititorii pasionați și iubitorii de muzică. Cea mai mare librărie nouă și folosită din California este un tărâm minunat și infinit (cel puțin, așa se simte) cu rafturi pline care sărbătoresc creațiile literare ale fiecărui gen. În plus, există chiar și un magazin de discuri și un magazin de benzi desenate, așa că există aici ceva pentru toată lumea.

4. Vizitați Mosaic Tile House

Această casă și grădină asemănătoare unui buncăr sunt complet acoperite cu plăci de mozaic viu colorate. Deschisă vizitatorilor sâmbăta, Mozaic Tile House te va lăsa să te simți inspirat și plin de energie. Cine știa că o casă poate avea atât de multă personalitate? Găsești această instalație de artă excentrică, în continuă creștere, ascunsă într-o suburbie a cartierului Venice.

5. Relaxează-te la Templul Self-Realization Fellowship Lake Shrine Temple

Pe Sunset Boulevard, la câteva mile în sus de Santa Monica, există o oază de liniște ascunsă. La Self-Realization Fellowship - un loc spiritual și primitor, vei găsi un templu frumos cu vedere la un lac liniștit cu rațe, amplasat în 10 acri de grădini luxuriante, cu zone cu iarbă pentru relaxare sau pentru a practica yoga. Este gratuit să vizitezi, dar va trebui să rezervi în avans.

6. Prinde un val

Palos Verdes, numit uneori și Bluff Cove, este unul dintre cele mai bune și discrete locuri de surf din regiune. Linia țărmului este stâncoasă, iar plaja în sine nu este un spațiu larg de nisip, așa că de multe ori surferii nu trebuie să împartă spațiul cu prea mulți amatori de plajă. Există trei locuri de surf în golf și există valuri consistente pentru a se potrivi tuturor abilităților pe tot parcursul anului.

7. Înoată fără limite

Îndreaptă-te spre interior pentru a te răcori cu o baie într-unul dintre locurile naturale de înot cu apă dulce din LA. Cooper Canyon Falls are o piscină grozavă la care poți ajunge făcând o drumeție printre pădurile frumoase de pini de munte, iar în Angeles National, Switzer Falls are piscine cu ape primitoare, potrivite pentru înot. Există, de asemenea, o piscină naturală mare la Malibu Creek State Park.

8. Vizitați un automat de cupcake

Împrăștiați în jurul LA-ului sunt mai mulți pereți roz care îți permit să cumperi un cupcake - care este livrat instantaneu printr-o trapă din perete - fără a fi nevoie să vorbești cu o persoană reală sau să intri într-un magazin. Există trei automate Sprinkles Cupcake în LA; Există unul pe Bulevardul Hollywood, unul în centrul comercial Beverly Center și unul pe Bulevardul Santa Monica.

9. Plimbă-te de-a lungul canalelor

Cartierul istoric al Canalului Venice a fost proiectat având în minte orașul italian Veneția. Această suburbie din California nu este construită pe insule, dar are o rețea mică și pașnică de canale, mărginite de case frumoase și conectate prin poduri ciudate. Este un loc fermecător de explorat, cu o mulțime de oportunități pentru fotografii.

10. Vizitează Hollywood Forever Cemetery

Nu te lăsa descurajat de cuvântul Cimitir; aceasta este o vizită obligatorie. Poți face plimbări prin împrejurimile dramatice, unde sunt îngropați mulți dintre fondatorii Hollywood-ului, sau poți participa la una dintre proiecțiile lor de film sau evenimente muzicale - în adevăratul stil Hollywood, acesta este și un centru de evenimente culturale înfloritor.

Află mai multe despre Los AngelesExplorează
Primește cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură în newsletterul GO Înscrie-te

Testează-ți engleza în câteva minute

Află mai multe