Visezi să studiezi în străinătate? Descoperă toate destinațiile
Pregătire pentru examenul Cambridge English
Pregătire pentru examenul Cambridge English

Pregătire pentru examenul Cambridge English

Îmbunătățește-ți perspectivele de angajare sau intră la universitate cu o calificare care nu expiră niciodată.
32 Lecții/săptămână
(Fiecare lecție durează 40 de minute )
16 Lecții de limbă generală
04 Sesiuni de proiecte
10 Lecții de interes special pentru pregătirea examenului Cambridge
02 Sesiuni de conferințe
 • Nivel:
  De la intermediar la avansat
 • Dată de început:
  Date de începere fixe
 • Durată:
  De la 8 până la 52 de săptămâni
 • Pre-Curs Online
  De la înscriere
 • Post-Curs Online
  6 luni incluse pentru toate cursurile de engleză intensiv

Descriere:
Rafinează-ți competențele de ascultare și de lectură în timp ce îți dezvolți strategii eficiente de testare. Îți vei extinde cunoștințele de vocabular, gramatică și pronunție pentru a avea succes într-unul dintre examenele de la Cambridge. Examenele îți testează competențele de citire, scriere, ascultare și vorbire în limba engleză – și sunt adesea susținute în centrele noastre de curs.

Calificarea:
Cambridge English oferă diplome ce atestă cunoștintele de limba engleză ca urmare a examinărilor de limbă organizate de către Universitatea Cambridge. Acestea pot fi utilizate ca dovadă a competenței lingvistice pentru admiterea la universități, la birourile de imigrare sau la angajatorii din majoritatea țărilor vorbitoare de limba engleză.

Experiența noastră:
Suntem motivați să ne asigurăm că elevii noștri sunt pregătiți să obțină cele mai bune rezultate. Majoritatea școlilor noastre din Marea Britanie și SUA sunt centre de examinare autorizate, ceea ce înseamnă că examenul va fi coordonat de personalul EF de la școala EF pentru a te simți cel mai încrezător și confortabil.

Te rugăm să reții:
Lecțiile de engleză generală pot constitui câteva săptămâni de curs cu scopul de a oferi o bază pentru studiul de pregătire a examenelor specializate. Datele examenelor și cursurile suplimentare sunt oferite în fiecare lună în toate locațiile, în funcție de disponibilitate.

Pregătire pe termen scurt:
Obține o înțelegere fundamentală a abilităților și tehnicilor de testare pentru examenul Cambridge. Vei face progrese maxime cu un Curs Complet de Pregătire pentru Examen - totuși, dacă ai un program limitat, poți alege un curs de pregătire pe termen scurt.

EF Learning Guarantee
Garanția de învățare EF
Vei avansa cu un nivel de curs la fiecare șase săptămâni* când participi la toate cursurile și finalizezi toate proiectele - și poți înainta mai repede în funcție de progresul tău. Metoda noastră îți va garanta că vei face progrese maxime - în caz contrar, vei studia gratuit până când o vei face. *Acest lucru poate varia pentru alte limbi decât engleza