Ai rezervat deja un curs EF și ai întrebări? Sună-ne la +40268473297
Pregătire pentru examenul Cambridge English
Pregătire pentru examenul Cambridge English

Pregătire pentru examenul Cambridge English

Îmbunătățește-ți perspectivele de angajare sau intră la universitate cu o calificare care nu expiră niciodată.
32 Lecții/săptămână
(Fiecare lecție durează 40 de minute )
16 Lecții de limbă generală
04 Sesiuni de proiecte
10 Lecții de interes special pentru pregătirea examenului Cambridge
02 Sesiuni de conferințe
 • Nivel:
  De la intermediar la avansat
 • Dată de început:
  Zilele de luni desemnate
 • Durată:
  De la 8 la 52 săptămân
 • Pre-Curs Online
  De la înscriere
 • Post-Curs Online
  6 luni incluse pentru toate cursurile de engleză intensiv

Descriere:
Rafinează-ți competențele de ascultare și de lectură în timp ce construiești strategii de testare eficiente. Îți vei extinde cunoștințele de vocabular, gramatică și pronunție pentru a avea succes într-unul dintre examenele de la Cambridge. Examenele îți testează competențele de citire, scriere, ascultare și vorbire în limba engleză – și sunt adesea administrate în centrele noastre de curs.

Calificarea:
Cambridge English oferă calificări pentru persoanele care învață limba engleză în cadrul Universității din Cambridge. Acestea pot fi utilizate ca dovadă a competenței lingvistice pentru admiterea la universități, la birourile de imigrare sau la angajatorii din majoritatea țărilor vorbitoare de limba engleză.

Experiența noastră:
Suntem motivați să ne asigurăm că elevii noștri sunt echipați pentru a obține cele mai bune rezultate. Majoritatea școlilor noastre din Marea Britanie și SUA sunt centre de examinare autorizate, ceea ce înseamnă că examenul va fi administrat de personalul EF de la școala EF pentru a te asigura că te simți cel mai încrezător și confortabil.

Te rugăm să reții:
Lecțiile de engleză generală pot constitui câteva săptămâni de curs cu scopul de a oferi o bază pentru studiul de pregătire a examenelor specializate. Datele examenelor și cursurile suplimentare sunt oferite în fiecare lună în toate locațiile, în funcție de disponibilitate.

Pregătire pe termen scurt:
Vei obține o înțelegere fundamentală a competențelor și a tehnicilor de testare pentru gama principală de examene Cambridge. Vei face progrese maxime cu un curs complet de pregătire pentru examene - cu toate acestea, poți profita de un curs de pregătire pe termen scurt dacă ai un program limitat. Poți începe în oricare zi de luni și studia timp de 2 până la 8 săptămâni în campusurile noastre din Cambridge ori Santa Barbara.

EF Learning Guarantee
Garanția de învățare EF
Vei avansa cu un nivel de curs la fiecare șase săptămâni* când participi la toate cursurile și finalizezi toate proiectele - și poți înainta mai repede în funcție de progresul tău. Metoda noastră îți va garanta că vei face progrese maxime - în caz contrar, vei studia gratuit până când o vei face. *Acest lucru poate varia pentru alte limbi decât engleza