GO Blog | EF Blog
Cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură de la EF Education First
MenuFree Brochure

De ce sa studiezi engleza in Londra?

De ce sa studiezi engleza in Londra?

Te gândești să studiezi, să lucrezi sau doar să locuiești în Londra? Sfatul meu: fă-o. Londra are atât de multe lucruri fantastice de oferit, de la peisaje urbane uluitoare la cultura bogată, muzică și artă (să nu mai vorbim de accentul britanic).

Nimic nu se aseamănă cu entuziasmul și varietatea pe care le oferă acest oraș plin de viață. Iată doar cinci dintre numeroasele motive pentru care ar trebui să studiezi engleza la Londra.

1. Oraș multicultural

Londra este unul dintre cele mai multiculturale orașe din lume. De fapt, o treime din toți londonezii sunt născuți în străinătate și peste 200 de limbi sunt vorbite pe numeroasele sale străzi și cartiere. Londra este locul perfect pentru a-ți face prieteni internaționali și pentru a intra în contact cu diferite culturi din același oraș.

2. Peisaj divers

Vorbind de cartiere, fiecare zonă a orașului are propriul stil și atmosferă distinctă. Îți poți începe ziua în frumosul cartier Notting Hill, explorând Portobello Road în timp ce te bucuri de casele pline de culoare și îți poți încheia ziua făcând cumpărături în Camden Town, degustând diverse alimente de la tarabe și vizitând numeroasele magazine de epocă.

3. Mâncare, mâncare, mâncare

Ca centru al diversității etnice și culturale, scena culinară din Londra este un amestec eclectic de multe alimente și arome. Există piețe care servesc mâncăruri delicioase, restaurante cu multe opțiuni fără gluten, vegane și vegetariene și cafenele drăguțe în tot orașul. Borough Market este, de asemenea, o locație apreciată de multă lume, cu vânzători din întreaga lume care vând mâncăruri delicioase.

4. Nu te plictisești niciodată

În Londra există întotdeauna o varietate de activități oferite. De la galerii de artă, parcuri tematice și centre comerciale până la concerte, musical-uri și evenimente – orașul are de toate. Dacă îți dorești puțină verdeață, există multe spații deschise în aer liber în Londra, așa că poți oricând să te plimbi prin parcurile sale frumoase.

5. Locația perfectă

Nu numai că Londra este un loc minunat din care să postezi pe Instagram, dar locația sa le permite oamenilor să călătorească cu ușurință în toată Europa, la prețuri relativ mici. Există nenumărate conexiuni care pleacă din Londra în mod regulat. Acest lucru creează oportunitatea perfectă de a ieși din oraș în weekendurile lungi.

Explorează străzile LondreiStudiază cu noi
Primește cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură în newsletterul GO Înscrie-te

Descoperă lumea și studiază o limbă în străinătate

Află mai multe