Visezi să studiezi în străinătate? Descoperă toate destinațiile
Curs general EF
Curs general EF

Curs general EF

Vei obține o înțelegere bună a unei limbi străine grație unui curs complet.
26 Lecții/săptămână
(Fiecare lecție durează 40 de minute)
16 Lecții de limbă generală

04 Sesiuni de proiecte

04 Lecții de interes special

02 Sesiuni de conferințe

 • Nivel:
  De la începător la avansat
 • Dată de început:
  În fiecare zi de luni, pe toată durata anului
 • Durată:
  De la 2 la 52 săptămâni
 • Pre-Curs Online
  De la înscriere
 • Post-Curs Online
  3 luni incluse pentru toate cursurile de engleză intensiv

Descriere:
Acest curs compus cu grijă din 26 de lecții săptămânale (timp total de școlarizare de 17 ore și 20 minute), susținut dimineața și după-amiaza, este conceput pentru a te ajuta să avansezi un nivel de curs la fiecare șase săptămâni. Lecțiile noastre de limbă generală îți construiesc gramatica și vocabularul, în timp ce sesiunile noastre de proiect îți îmbunătățesc competențele de cercetare și comunicare printr-o muncă practică adaptată intereselor tale.

De asemenea, vei beneficia de 4 lecții de interes special, care îți concentrează studiile pe subiectele care îți plac și te ajută să îți atingi obiectivele academice, fie că este vorba despre cultura destinației tale, fie despre pregătirea pentru un examen oficial.

EF Learning Guarantee
Garanția de învățare EF
Vei avansa cu un nivel de curs la fiecare șase săptămâni* când participi la toate cursurile și finalizezi toate proiectele - și poți înainta mai repede în funcție de progresul tău. Metoda noastră îți va garanta că vei face progrese maxime - în caz contrar, vei studia gratuit până când o vei face. *Acest lucru poate varia pentru alte limbi decât engleza