Visezi să studiezi în străinătate? Descoperă toate destinațiile
Curs de juniori
Curs de juniori

Curs de juniori

Pentru elevii cu vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani. Învață o limbă străină și să experimentează o nouă cultură alături de elevi din întreaga lume.
20 Lecții/săptămână
(Fiecare lecție de 40 de minute)
  • Nivel:
    De la începător la avansat
  • Dată de început:
    Ianuarie / Iunie / Iulie / August
  • Durată:
    De la 2 la 8 săptămâni

Descriere:
Aceste cursuri oferă un mediu de învățare ideal pentru elevii mai tineri care doresc să progreseze maxim cu 26 sau 20 de lecții de limbă pe săptămână. Concentreză-te să comunici clar în situații de zi cu zi, de la construirea competenței prin conversație, la acuratețe prin exerciții și încredere în tine prin mediul nostru prietenos.

Un pachet cu totul inclus:
Cursurile noastre de juniori sunt pregătite cu un program personalizat în funcție de nevoile elevilor mai tineri. Fie călătorești în străinătate independent sau într-un grup cu însoțitor - cursurile de limbi străine, cazarea, activitățile și excursiile fac parte dintr-un pachet ce are totul inclus.

Locații:
Bristol, Eastbourne, Cambridge, Cambridge Clare College, Bournemouth, Dublin, Sliema, New York, Santa Barbara, San Diego, Seattle, Brisbane, Auckland, Singapore, Malaga, SaintRaphaël, Munchen, Nisa

EF Learning Guarantee
Garanția de învățare EF
Vei avansa cu un nivel de curs la fiecare șase săptămâni* când participi la toate cursurile și finalizezi toate proiectele - și poți înainta mai repede în funcție de progresul tău. Metoda noastră îți va garanta că vei face progrese maxime - în caz contrar, vei studia gratuit până când o vei face. *Acest lucru poate varia pentru alte limbi decât engleza