Curs de juniori
Curs de juniori

Curs de juniori

Elevii cu vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani care doresc să învețe o limbă străină și să experimenteze o nouă cultură alături de elevi din întreaga lume.
20 Lecții/săptămână
(Fiecare lecție de 40 de minute)
  • Nivel:
    De la începător la avansat
  • Dată de început:
    Ianuarie / Iunie / Iulie / August
  • Durată:
    De la 2 la 8 săptămâni

Descriere:
Aceste cursuri oferă un mediu de învățare ideal pentru elevii mai tineri care doresc să progreseze maxim cu 26 sau 20 de lecții de limbă pe săptămână. Concentreză-te să comunici clar în situații de zi cu zi, de la construirea competenței prin conversație, la acuratețe prin exerciții și încredere în tine prin mediul nostru prietenos.

Un pachet cu totul inclus:
Cursurile noastre de juniori sunt pregătite cu un program personalizat în funcție de nevoile elevilor mai tineri. Fie călătorești în străinătate independent sau într-un grup cu însoțitor - cursurile de limbi străine, cazarea, activitățile și excursiile fac parte dintr-un pachet ce are totul inclus.

Locații:
Bristol, Eastbourne, Cambridge, Cambridge Clare College, Bournemouth, Dublin, Sliema, New York, Santa Barbara, San Diego, Seattle, Brisbane, Auckland, Singapore, Malaga, SaintRaphaël, Munchen, Nisa

EF Learning Guarantee
Garanția de învățare EF
Participă la toate cursurile, du-ți la bun sfârșit toate proiectele și vei avansa un nivel de cunoștințe la fiecare șase săptămâni, sau mai repede când urmezi un curs intensiv. Suntem atât de încrezători că metoda noastră te va ajuta să faci progrese maxime - altfel vei studia gratuit până când progresezi.