Visezi să studiezi în străinătate? Descoperă toate destinațiile
Program de practică EF
Program de practică EF

Program de practică EF

Program de practică EF
32/26 Lecții/săptămână
(Fiecare lecție durează 40 de minute)
 • Nivel:
  De la intermediar la avansat
 • Dată de început:
  În fiecare lună, pe toată durata anului
 • Durată:
  De la 2 la 52 săptămâni
 • Pre-Curs Online
  De la înscriere
 • Post-Curs Online
  Online: 6 luni incluse pentru toate cursurile de engleză intensiv

Descriere:
Acest program combină un stagiu de practică de 50 de ore sau mai multe cu un curs intensiv EF de cel puțin 4 săptămâni. În timpul orelor, îți vei îmbunătăți competențele lingvistice și vei învăța tehnici de redactare a CV-ului și de intervievare. După curs, îți vei perfecționa noile competențe lingvistice lucrând într-o poziție part-time, neplătită, la o companie dintr-un domeniu de interes. Vei dezvolta competențe lingvistice specifice domeniului și vei câștiga experiență valoroasă de muncă internațională. La încheierea programului, vei primi Certificatul de practică EF.

Disponibil în:
Toate școlile EF din Marea Britanie, Irlanda, Malta, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Franța și Germania.

Preferi un stagiu mai lung?
Poți încerca programul nostru de Practică Plus. Alege un program 3 + 3 (3 luni de studii lingvistice și un stagiu de practică de 3 luni) sau un program de 6 + 3 (6 luni de studii lingvistice și apoi un stagiu de practică de 3 luni). Contactează-ne pentru mai multe detalii.

EF Learning Guarantee
Garanția de învățare EF
Vei avansa cu un nivel de curs la fiecare șase săptămâni* când participi la toate cursurile și finalizezi toate proiectele - și poți înainta mai repede în funcție de progresul tău. Metoda noastră îți va garanta că vei face progrese maxime - în caz contrar, vei studia gratuit până când o vei face. *Acest lucru poate varia pentru alte limbi decât engleza