Suntem deschiși - Garanția EF de învățare în siguranță pe durata Covid-19
Program de practică EF
Program de practică EF

Program de practică EF

Program de practică EF
32/26 Lecții/săptămână
(Fiecare lecție durează 40 de minute)
 • Nivel:
  De la intermediar la avansat
 • Dată de început:
  În fiecare lună, pe toată durata anului
 • Durată:
  De la 2 la 52 săptămâni
 • Pre-Curs Online
  De la înscriere
 • Post-Curs Online
  Online: 6 luni incluse pentru toate cursurile de engleză intensiv

Descriere:
Acest program combină un stagiu de practică de 50 de ore sau mai multe cu un curs intensiv EF de cel puțin 4 săptămâni. În timpul orelor, îți vei îmbunătăți competențele lingvistice și vei învăța tehnici de redactare a CV-ului și de intervievare. După curs, îți vei perfecționa noile competențe lingvistice lucrând într-o poziție part-time, neplătită, la o companie dintr-un domeniu de interes. Vei dezvolta competențe lingvistice specifice domeniului și vei câștiga experiență valoroasă de muncă internațională. La încheierea programului, vei primi Certificatul de practică EF.

Disponibil în:
Toate școlile EF din Marea Britanie, Irlanda, Malta, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Franța, Germania, Japonia, China, Italia și Spania. < / p>

Preferi un stagiu mai lung?
Poți încerca programul nostru de Practică Plus. Alege un program 3 + 3 (3 luni de studii lingvistice și un stagiu de practică de 3 luni) sau un program de 6 + 3 (6 luni de studii lingvistice și apoi un stagiu de practică de 3 luni). Contactează-ne pentru mai multe detalii.

EF Learning Guarantee
Garanția de învățare EF
Suntem atât de încrezători că metoda noastră te va ajuta să faci progrese maxime, încât o garantăm. Participă la toate cursurile, du-ți la bun sfârșit toate proiectele și vei avansa un nivel de cunoștințe la fiecare șase săptămâni de curs intensiv - în caz contrar, vei studia gratuit până când vei progresa.