Visezi să studiezi în străinătate? Descoperă toate destinațiile
Programul de Practică Plus
Programul de Practică Plus

Programul de Practică Plus

Combină un curs de 12 săptămâni cu un stagiu de practică de 12 săptămâni.
32 Lecții / Săptămână
(Fiecare lecție de 40 de minute)
  • Nivel:
    Intermediar la Avansat
  • Data de început:
     În fiecare lună, pe toata durata anului
  • Lungime:
    8 la 52 saptamani

Descriere:

Alege un program 3 + 3 (3 luni de studii lingvistice și un stagiu de practică de 3 luni) sau un program 6 + 3 (6 luni de studii lingvistice și apoi un stagiu de practică de 3 luni). Pe lângă faptul că vei progresa spre fluență prin cursul de limbi străine, cu lecții interactive în interiorul și în afara clasei, îți vei îmbogăți înțelegerea limbii prin voluntariat part-time la o organizație locală. Vei dezvolta abilități lingvistice specializate și veți acumula experiență într-un mediu internațional - toate sunt documentate cu un certificat EF de experiență voluntară.

Disponibil în:

toate școlile EF din Marea Britanie, Irlanda, Malta, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Franța, Germania, Japonia, Italia și Spania.

EF Learning Guarantee
Garanția de învățare EF
Vei avansa cu un nivel de curs la fiecare șase săptămâni* când participi la toate cursurile și finalizezi toate proiectele - și poți înainta mai repede în funcție de progresul tău. Metoda noastră îți va garanta că vei face progrese maxime - în caz contrar, vei studia gratuit până când o vei face. *Acest lucru poate varia pentru alte limbi decât engleza