GO Blog | EF Blog
Cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură de la EF Education First
MenuFree Brochure

Studiul meu în străinătate: Salah – Londra

Studiul meu în străinătate: Salah – Londra

“Sunt un avocat calificat și, ca vorbitor nativ de limba arabă, sunt aici la EF pentru a mă pregăti pentru examenul meu IELTS.”

“La EF ne pregătim citirea, vorbirea timpurie și scrierea pentru a putea avea note bune la acest examen IELTS. Cred că acestea sunt componentele examenului care îmi vor permite să dovedesc că folosesc bine limba engleză.”

La 26 de ani, Salah era un avocat calificat în Algeria. După ce a muncit cu sârg mulți ani, a vrut să se asigure că își poate ajuta clienții în mai multe limbi și că poate avea flexibilitatea să practice avocatura în diferite țări. Fiind vorbitor nativ de limba arabă, a ales să studieze engleza și a venit la EF pentru a obține abilitățile necesare pentru examenele sale de competență lingvistică. A putut să își îmbunătățească citirea, scrierea și abilitățile conversaționale de care avea nevoie pentru a obține un rezultat bun la examenul IELTS. Cu un curs de pregătire pentru examene, a avut posibilitatea să își îmbunătățească punctele slabe din competențele sale și a avut șansa să își facă prieteni în rândul cursanților care studiau același lucru.

Vrei să te pregătești pentru un examen IELTS?Află mai multe
Primește cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură în newsletterul GO Înscrie-te

Descoperă lumea și studiază o limbă în străinătate

Află mai multe