GO Blog | EF Blog
Cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură de la EF Education First
MenuFree Brochure

Povestea de dragoste EF a Janinei si a lui Raphael

Povestea de dragoste EF a Janinei si a lui Raphael

Călătoriile în străinătate sunt întotdeauna o aventură – una care oferă noi surprize de fiecare dată. Pentru Janina și Raphael, una dintre acele surprize a fost găsirea dragostei pe parcurs. Citește mai departe pentru a afla cum s-au încrucișat drumurile lor la EF San Diego și cum s-a dezvoltat povestea lor de dragoste.

De unde sunteți amândoi și de ce v-ați hotărât să studiați cu EF?

Janina: Amândoi suntem din Elveția și amândoi am vrut să ne îmbunătățim limba engleză în scopuri educaționale.

Ne poți spune când v-ați întâlnit prima dată? Cum ați comunicat amândoi la început?

Raphael: Ne-am cunoscut în prima zi în care Janina s-a transferat din Hawaii la San Diego, pe 5 mai. Stăteam împreună, pentru că Janina îi cunoștea deja pe câțiva dintre prietenii mei, așa că am început ușor conversația. La început am vorbit în engleză până ne-am dat seama că amândoi suntem din Elveția.

Ce poți să ne spui despre prima voastră întâlnire?

Janina: Raphael mi-a cerut să fiu perechea lui la bal în fața întregii sale clase, iar o săptămână mai târziu am mers împreună la seara de bal. A fost uimitor, am dansat și ne-am distrat foarte mult. A fost foarte romantic să petrecem noaptea împreună pe barcă, să văd stelele și doar să fim braț la braț.

Cum v-a ajutat studiul la o școală EF?

Raphael & Janina: Ne-am îmbunătățit limba engleză și am întâlnit o mulțime de oameni grozavi cu care suntem încă prieteni.

Ce sfaturi ați da oricui dorește să studieze cu EF, dar ar putea fi emoționat sau nesigur?

Janina: Este mai bine să ieși din zona ta de confort și să trăiești. Este singura modalitate de a te cunoaște cu adevărat. Există întotdeauna 100 de motive pentru a spune nu, așa că rămâi la motivele pentru a spune da.

Unde crezi că ai fi dacă nu ai fi călătorit cu EF?

Raphael: Aș avea în continuare aceeași slujbă slabă pe care o aveam înainte. Cu EF am crescut și am avut curajul să renunț și să merg înainte.

Janina: Am învățat să ignor alte opinii și să mă concentrez pe ale mele. De asemenea, am învățat să-mi întăresc încrederea în sine.

Suntem împreună de peste un an și am călătorit deja împreună în multe locuri. Încă locuim la 1,5 ore distanță unul de celălalt, dar datorită COVID și biroului de acasă/școală online ne vedem în fiecare zi.

Începe-ți aventura în străinătateDescoperă lumea
Primește cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură în newsletterul GO Înscrie-te

Descoperă lumea și studiază o limbă în străinătate

Află mai multe