GO Blog | EF Blog
Cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură de la EF Education First
MenuFree Brochure

De ce să studiezi engleza în Canada

De ce să studiezi engleza în Canada

Canada nu este chiar una dintre cele mai căutate destinații de cursanții interesați de limba engleză (ne referim la voi, SUA și Australia!). Cu toate acestea, este o țară care merită să se afle în fruntea listei de locuri pentru a învăța limba engleză. De ce, te intrebi? Iată de ce ar trebui să te gândești să înveți limba engleză în Canada.

Oportunități multiple

Dorești să studiezi la o universitate vorbitoare de engleză? Absolvenții de succes ai programului nostru de pregătire universitară au intrarea garantată la instituții partenere internaționale, inclusiv în Canada. Aici, învățământul terțiar este riguros din punct de vedere academic, recunoscut la nivel internațional și condus de educatori de nivel mondial.

Pe de altă parte, participanții care doresc să dobândească experiență de muncă (mai degrabă decât să studieze la nivel terțiar) pot găsi oportunități prin programul de parteneriat Working Holiday – trebuie doar să verifici dacă țara ta are un acord cu Canada.

Mai puțină birocrație

Dorești să urmezi un curs de limbă străină de șase luni sau mai puțin (care nu face parte dintr-un program mai lung)? Nu trebuie să soliciți un permis de studii în Canada. În plus, cursanții internaționali care și-au terminat studiile și doresc să rămână în Canada și să lucreze pot fi eligibili să aplice pentru a rămâne. De fapt, programele canadiene de viză și migrație sunt în general ușor de înțeles și lipsite de birocrație excesivă.

Viața bună

Canada este o țară sigură și stabilă, și a fost clasată pe locul 6 în topul celor mai sigure locuri pentru a trăi din lume de către Global Peace Index. Orașe mari precum Vancouver, Toronto și Montreal sunt, de asemenea, printre primele 50 de destinații de studiu din lume, într-o evaluare care ia în considerare accesibilitatea, percepția pozitivă în rândul viitorilor angajatori și diversitatea programelor.

În general, Canada are o calitate înaltă a vieții, cu un cost al vieții sub alte opțiuni de studiu în străinătate foarte căutate - inclusiv Regatul Unit și SUA.

Bucură-te de cele patru anotimpuri

Cele patru sezoane din Canada sunt exact ca dintr-o carte ilustrată pentru copii și se vor dovedi deosebit de încântătoare pentru participanții din emisfera sudică care nu au experimentat prea multe diferențe sezoniere în propriile țări.

Când te afli în Canada, vei experimenta veri calde, zile lungi de picnicuri, vizitare a obiectivelor turistice, drumeții și înot. Toamna caleidoscopică aduce aer curat, frunze violete, galbene și portocalii. Iarna, deși frig, fascinează cu ierni strălucitoare, înghețate și sporturi precum patinajul, schiul, săniușul și plimbările cu rachete de zăpadă.

Primăvara este sezonul recoltării sevei de arțar și, prin urmare, este plină de festivaluri și oportunități de a gusta minunea care este adevăratul sirop de arțar canadian.

Splendoare naturală

Cu 347 de milioane de hectare de pădure (reprezentând 9% din totalul lumii), un procent uriaș din Canada este nepopulată, lăsând păduri virgine prețioase și regiuni muntoase pline de lacuri, zone umede, faună sălbatică și vegetație.

În timp ce studiezi în Canada, asigură-te că îți folosești vacanța și weekendurile pentru a explora cât mai mult: schiază, fă drumeții, pescuiește, încearcă o plimbare cu caiacul, fă ciclism montan, observă balenele sau călărește.

Munții Stâncoși, Aurora Boreală, 47 de parcuri și rezervații naționale, plus Cascada Niagara sunt alte opțiuni pentru a îți umple timpul în Canada.

Cultură și sport din belșug

Poate că să petreci timpul în aer liber nu este chiar pe placul tău? Tot vei iubi Canada. Localnicilor le place să se distreze, iar multitudinea de festivaluri culturale și alimentare din toată țara – datorită istoriei lungi de migrație – este o dovadă a acestui lucru.

Vancouver nu încetează niciodată să sărbătorească (gândește-te la teatru, arte pentru copii, film queer și festivaluri ale scriitorilor), în timp ce Quebec este întotdeauna gata să-și expună artele și cultura francofonă.

Între timp, Toronto este împărțit în 140 de cartiere memorabile, pline de evenimente culturale și de divertisment.

Adaugă la amestec teatrul de viteză și gheață care este hocheiul canadian (nu uita să îți alegi echipa favorită!), și nu vei rămâne niciodată fără opțiuni.

Și am menționat localnici prietenoși, cu cel mai fermecător și relaxat accent? Da, există și asta.

Studiază engleza cu noi în Canada (vei trăi experiența vieții tale, îți promitem)Află mai multe
Primește cele mai recente informații despre călătorii, limbi străine și cultură în newsletterul GO Înscrie-te

Descoperă lumea și studiază o limbă în străinătate

Află mai multe