Visezi să studiezi în străinătate? Descoperă toate destinațiile
Curs intensiv EF
Curs intensiv EF

Curs intensiv EF

Învață o limbă cât mai repede posibil din motive academice sau profesionale.
32 Lecții/săptămână
(Fiecare lecție durează 40 de minute )
16 Lecții de limbă generală
04 Sesiuni de proiecte
10 Lecții de interes special
02 Sesiuni de conferințe
 • Nivel:
  De la începător la avansat
 • Dată de început:
  În fiecare zi de luni, pe toată durata anului
 • Durată:
  De la 2 la 52 săptămâni
 • Pre-Curs Online
  De la înscriere
 • Post-Curs Online
  6 luni incluse pentru toate cursurile de engleză intensiv

Descriere:
Fă progrese maxime în timpul șederii în străinătate. Recomandat pentru elevii care trebuie să învețe o limbă cât mai repede posibil din motive academice sau profesionale. Programul nostru foarte structurat, compus din 32 de lecții dimineața și după-amiaza în fiecare săptămână (timp total de școlarizare: 21 de ore și 20 de minute), îți va permite să vorbești și să scrii cu încredere în cel mai scurt timp. Cursurile noastre de limbă generală îți construiesc gramatica și vocabularul, în timp ce sesiunile noastre de proiecte îți îmbunătățesc competențele de cercetare și comunicare printr-o muncă practică adaptată intereselor tale.

Cursul nostru intensiv oferă numărul maxim de lecții de interes special, pentru a te asigura că îți atingi cu succes obiectivele în timp ce studiezi în străinătate. Fiind predat atât în clasă, cât și online, poți urmări cursurile SPIN axate pe competențe lingvistice, dezvoltare profesională, pregătire pentru examene sau universitate ori cultură și arte.

De ce este EF Intensiv cursul nostru cel mai popular?
Deoarece nu numai că îți maximizezi cunoștințele lingvistice, ci, de asemenea, câștigi timp prețios pentru a exersa cu colegii. Această interacțiune suplimentară îți permite să comunici într-o manieră naturală, mai repede decât la alte cursuri și, în același timp, să formezi prietenii de durată.

Câte săptămâni ar trebui să se înscrie elevii pentru un curs intensiv EF?
Cu cât studiezi mai mult, cu atât înveți mai mult, garantat. De aceea, elevii care doresc competențe lingvistice avansate se înscriu pentru un minim de la 4 până la 6 săptămâni. Nu uita că studenții de la cursurile intensive progresează cu 25 până la 50% mai repede. Un curs de 6 săptămâni permite majorității studenților să progreseze un nivel complet, iar mulți participanți de la cursurile intensive aleg să obțină o fluență mai mare urmând cursuri de 3 luni sau mai mult.

EF Learning Guarantee
Garanția de învățare EF
Vei avansa cu un nivel de curs la fiecare șase săptămâni* când participi la toate cursurile și finalizezi toate proiectele - și poți înainta mai repede în funcție de progresul tău. Metoda noastră îți va garanta că vei face progrese maxime - în caz contrar, vei studia gratuit până când o vei face. *Acest lucru poate varia pentru alte limbi decât engleza